Digital Print

Bij digitaal printen draait het om snelheid , kwaliteit en maatwerk. U bezorgt ons uw bestand via het internet via 1 van de vele methodes die beschikbaar zijn en wij starten meteen met printen. Geen opstartkosten, geen films, drukplaten, afstellen van inkt met honderden verloren pagina's tot gevolg. Dit voor prints die nog nauwelijks te onderscheiden zijn van conventioneel drukwerk. U werkt dus sneller EN goedkoper zonder kwaliteitsverlies. 

Dit alles van naam- en geboortekaartjes over brochures naar kleurenposters en signage. Uw creaties worden rechtstreeks geprint in zowel kleur als monochroom.

Dit alles kan op een waaier van verschillende papieren tot 300 gr om steeds de beste printkwaliteit te bekomen.

Printing on demand: 1 of 62, aan u de keuze

Printing On Demand, soms afgekort tot POD is een proces binnen de grafische industrie waarbij boeken, curssusen of documenten pas afgedrukt worden wanneer daar vraag naar is
Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Printing_on_demand

De markt evolueert steeds sneller. u moet dus de vinger aan de pols houden. Met Print on demand  is het afgelopen met opslagkosten en wegwerpen van overschotten omdat uw document gedateerd is. Met print on demand bestelt u de prints die u nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft en dit zowel voor kleine als grote oplages.

Bovendien is de kwaliteit van de huidige generatie toestellen nog nauwelijks te onderscheiden van offsetkwaliteit. Hierdoor krijgt u de kracht van offset kwaliteit, met de flexibiliteit van een printer.

Short run, flexibiliteit zonder meerkost

Bij offset druk heeft een kleine aanpassing grote gevolgen naar verspilling van drukwerk en tijd toe. Met short run kiest u voor flexibiliteit. Een prijswijziging, een zeer beperkte oplage of een special edition ? U kiest, wij printen.

Personalisatie in 1 pass

Doordat wij digitaal drukken, kunnen wij tijdens 1 simpele run meteen uw document personaliseren. Niet enkel op vlak van aanspreking of adres maar volledige pagina's personaliseren voor een bepaald klantenprofiel of event. 

Niet enkel voor uw word document

De mogelijkheden met digital print zijn eindeloos: Naamkaartjes, brochures, flyers, posters, affiches. bij ons kan u terecht tot en met A0 formaat.

Inline afwerking, als het ECHT snel moet gaan

Uiteraard moet uw drukwerk ook nog afgewerkt worden. Met onze toestellen kan 80% van de afwerking meteen tijdens het printen gebeuren. Op deze manier kunnen wij uw drukwerk nog sneller leveren zonder elke pagina meerdere keren te moeten behandelen.

Toch een offline afwerking ? Maak u geen zorgen. Al onze afwerking gebeurt in huis. Hierdoor hebben wij complete controle van start tot finish en kunnen wij onze workflow bijsturen om aan al de noden van onze klanten te voldoen.