Specialiteiten

Onze mogelijkheden en specialiteit

Door de jaren heen hebben wij een ruime expertise opgebouwd in digital print en afwerking, dit zowel in onze zelfbediening als in onze digitale drukkerij. Daarom geven we u ook graag een overzicht van onze mogelijkheden en specialiteiten.

Mogelijkheden

Hierbij een greep uit onze mogelijkheden. Staat uw vraag er niet bij ? Neem even contact met ons op  !

 • Digitale Zwart/Wit prints en kopies ( tot 1200DPI)  zowel in zelbediening als productie door ons  ( A4,A3, A3+ -> Meer info over formaten hier)
 • Kleuren prints  en kopies ( tot 1200DPI) zowel in zelfbediening als productie door ons ( A4,A3, A3+ -> Meer info over formaten hier)
 • Inscannen documenten
 • A5 Boekje (A4 geplooid naar A5)
 • A4 Boekje (A3 geplooid naar A4)
 • Plankopies
 • Inscannen Plans ( tot A0 breedte en onbeperkt in de lengte)
 • Automatisch vouwen van plans
 • Ontwerpen maken voor flyers, posters, naamkaartjes
 • Businesscards
 • Foto prints
 • Posters tot A0 formaat in de breedte en onbeperkt in lengte

Zelfbediening inclusief service

Ruime zelfbediening ( 5 toestellen van 55 pagina's per minuut, allen Zwart/Wit en kleur) met service. Wij helpen u graag bij het maken van uw kopies en prints in onze zelfbediening. Onze toestellen staan voor u ter beschikking tot A3+ formaat. Ook grootformaat en plans kunnen meteen gemaakt worden. Daarnaast bieden wij u een waaier van afwerkingsmogelijkheden zodat uw prints worden gedrukt en afgewerkt terwijl u wacht !

lees hier meer over onze zelfbediening.

Ook voor het afdrukken van uw cursus kan u bij ons terrecht zodat u sneller én goedkoper dan thuis uw cursus kan afprinten.

Eindwerken

Meer dan 20 jaar helpen wij studenten met het finaliseren, printen en bundelen van hun eindwerk of thesis. Hierbij hoort ook het helpen met de opmaak van uw document. Daarnaast hebben wij een expertise opgebouwd in het digitaal printen van portfolio's en eindwerken voor de kunstschool of grafische richtingen. Hierbij kunnen wij aan al uw eisen voldoen qua afwerking.

Lees hier meer over onze mogelijkheden en tips voor uw eindwerk ! of kijk hoe u deze het beste kan opmaken

Magazines en boekjes

Uw boekje of magazine op A5 ( A4 geplooid) , A4 ( A3 geplooid) of gewoon A4 met 2 nietjes ? Dit zowel zwart/wit, kleur als gemend met tal van mogelijkheden qua papier. Wij printen steeds aan digitale kwaliteit. Daarnaast hebben wij speciale prijzen voor scouts, chiro,parochies, verenigingen, scholen en studenten

Lees hier over onze boekjes service.

Begrafenisboekjes service

Uw dierbare verliezen is nooit eenvoudig. Wij staan u bij in het samenstellen en afdrukken van rouwboekjes zodat u , op persoonlijke wijze, uw geliefde kan herdenken tijdens zijn misvoering.

Lees hier over onze begrafenisboekjes service

Print on demand

Cursussen, handleidingen , presentaties en technische documentatie op afroep voor u geprint voor zowel kleine als grote aantallen en dit aan scherpe prijzen en snelle leveringstermijnen.

Lees meer over Print On Demand

Gepersonaliseerd drukwerk & mailings

gepersonaliseerde mailings printen ( tot 300gsm) , in enveloppes steken en naar de post brengen voor u.

Lees meer over gepersonaliseerd drukwerk

Grootformaat kopies, prints EN inscannen

Kopiëren en printen van plans tot A0 formaat, dit zowel zwart/wit als kleur EN inclusief machinaal vouwen aan de scherpste prijs !

Daarnaast kunnen wij voor u fotoprints van superieure kwaliteit ( 600DPI) leveren tot A0 formaat. Naast standaard glossy prints kunnen wij ook voor u afdrukken op canvas, waterbestendig zeildoek ( bache)  en verschillende andere media !

Lees meer over Groot Formaat of Inscannen / Digitaliseren van documenten