Eindwerk, Gip, thesis op 1 uur afgeprint en ingebonden

Uw eindwerk / Thesis

 

Wij helpen studenten sinds jaren met het finaliseren, printen en bundelen van hun eindwerk of thesis. Ook de opmaak van uw document verder afwerken hoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast hebben wij een expertise opgebouwd in het digitaal printen van portfolio's en eindwerken voor de kunstschool of grafische richtingen. Hierbij kunnen wij aan al uw eisen voldoen qua afwerking.

Wij helpen studenten dan ook graag bij het afdrukken en afwerken van hun eindwerk.

Hierbij bieden wij alle soorten zwart/wit, kleur en groot formaat prints & kopies aan. Voor meer informatie over onze afwerkingsmogelijkheden kan u op onze afwerkingspagina terecht.

Hoe werken wij ?

Eigenlijk heel eenvoudig: u komt langs met uw eindwerk op stick, bij voorkeur met zowel een pdf als de bronbestanden ( zie ook "hoe aanleveren"). Wij helpen u in alle rust met het afdrukken en afwerken van uw eindwerk en staan u met raad en daad bij. Uw eindwerk wordt dus ook gewoon gemaakt terwijl u wacht.

Reserveer hiervoor ongeveer 1 a 2 uurtjes tijd ( zeker in de "eindwerkperiode" wanneer de wachttijd wel eens iets hoger kan oplopen door grote vraag) 

Portfolio's & Grafische werken

Voor portfolio's of grafische werken adviseren wij om iets meer tijd uit te trekken. Onze ervaring leert ons dat bij het bekijken van proefprints er vaak toch nog kleine touch-ups moeten gebeuren aan de ontwerpen.  Daarnaast heeft onze digitale pers ( Canon Imagepress ) iets meer tijd nodig voor zijn eerste print. Ook het schoonsnijden en afwerken van speciale formaten nemen iets meer tijd in beslag.

Tijd besparen ? Neem een kijkje in onze "hoe aanleveren" sectie. Hier kan u informatie vinden die u helpt om het beste resultaat te bekomen op onze digitale printers. Alle informatie over het maken van magazines & boekjes of aflopende prints (bleed, marges) is hier terug te vinden !

Niet zeker van uw stuk ? Maak gebruik van onze templates om het perfecte resultaat te bekomen !

Opgelet: bij DTP, zetwerk of aanpassingen wegens niet correcte aanlevering, zullen er prepress kosten worden aangerekend.

Hoeveel gaat dit mij kosten ?

Dit zal uiteraard van de hoeveelheid prints afhangen. Voor onze prints hebben wij echter een speciaal tarief voor studenten en ook onze afwerkingsmogelijkheden zijn bij de scherpste prijzen op de markt.  Daardooor zijn wij vaak tot 20% goedkoper dan onze collega's !

Neem gerust een kijkje in onze prijslijst om een idee te krijgen.

Heb je reeds een concreet beeld over je werk en wil je een offerte ? Kom even langs of mail ons de info toe en wij bezorgen binnen enkele uren een prijs.

Vragen ?

Hebt u nog vragen ? Contacteer ons dan gerust ! Hou hierbij rekening dat een telefoontje vaak makkelijker werkt dan mail om dingen duidelijk uit te leggen.